dimecres, 2 de novembre del 2016

Els nostres sentiments

A classe hem treballat el significat de les festivitats de primers de novembre. Els alumnes han pogut parlar dels seus sentiment i expressar-los obertament amb els seus companys.





Arriba un extraterrestre a l'escola!


Si passés això, primer m'espantaria però després voldria ser amiga seva. Li preguntaria perqué hauria vingut a Reus, aquest col·legi, aquesta classe, o a la Terra! Ell em respondria totes les preguntes, però.... en un altre idioma perquè nosatres no entendriem res, sort que després ens portaria a la seva nau, que estaria al pati i ens donaria a cadascú un traductor que ens permetria entendre'ns. Tots els professors i el director estarien allà, dient que marxés. Però la nostra classe estaria en contra.
Els hi explicarien que hauria vingut aquí perquè el seu planeta és ZP4, no hi quedava quasi menjar, ni plantes, ni animals, ... Nosaltres li donariem menjar del menjador i algunes llavors perquè pogués plantar arbres dels quals sortisssin fruits. Ell ens donaria les gràcies i marxaria molt feliç cap al seu planeta.

Laura Capdevila, 4tC








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada