dimecres, 30 de novembre del 2016

Descripció de Persones

Descripció de persones


Em dic Naiara, tinc 9 anys i sóc de Reus.
Sóc baixeta, prima i tinc els ulls de dos colors, verds i marrons, i petits. Tinc la boca petita. El cabell el tinc llarg, castany, fosc, llis i quasi sempre porto cua. Porto arracades d'aros. Les orelles les tinc petites. Tinc el nas petit i arrodonit.
Normalment porto una samarreta, pantalons texans i botes.
M'agrada la xocolata blanca, algunes carns i el salmó.
Jo sóc amable i simpàtica, però de vegades m'enfado.
M'agrada molt jugar a pàdel, jugar amb les meves amigues, llegir, també m'agrada estudiar, jugar amb el meu germà, dibuixar i pintar.

Naiara Bitos Sardà, 4tBSóc la Mar, visc a Reus i tinc vuit anys.
Tinc el cabell castany fosc, llis i amb una melena curta. Les meves orelles són petites. Els meus ulls són de color marró fosc i són molt expressius. Tinc un nas petit i bufó que li agrada a tothom. La meva boca és petita amb uns llavis finets. No sóc molt alta però sóc forta i molt flexible.
Sóc una nena alegre, moguda i simpàtica. M'agrada jugar amb les meves amigues i sobretot m'agrada molt xerrar!
Jugo a bàsquet a un equip del cole i cada vegada ho faig més bé.
El meu plat preferit és la "focaccia" que és un menjar italià i el que menys m'agrada és el puré.
Sempre vesteixo amb roba còmoda que no em molesti per jugar.

Mar Llop Peiró, 4tB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada